Zo maak je eenvoudig een vriendenboek


Maak met vrienden, familie of collega's een vriendenboek vol met spraakmakende vragen, persoonlijke antwoorden, verhalen en mooie foto's. Iedereen vult via de website zijn persoonlijke pagina in waarna er een echt boek van gemaakt wordt. Het resultaat; een onvergetelijk kado! 

Geef een vriendenboek aan een vriendin die gaat trouwen, je oma die haar 70e verjaardag viert, een klasgenoot die geslaagd is, een collega die het bedrijf gaat verlaten of een goede vriend die op wereldreis gaat. Zo zijn er nog vele redenen waarom iemand een bijzonder cadeau verdient. 

Lees hieronder hoe je in 7 simpele stappen een vriendenboek maakt.vriendenboek online maken
 

In 7 simpele stappen maak je een vriendenboek


Wat is de reden dat je een vriendenboekje maakt? Je kunt kiezen uit 7 verschillende gelegenheden. De vragenlijst zal op deze gelegenheid gericht zijn. Zit jouw gelegenheid er niet bij? Kies dan algemeen. Lees hier meer over de verschillende gelegenheden.

Een vragenlijst bestaat uit 23 pakkende vragen. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.


Je hebt keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past.
Kijk hier voor een voorproefje en blader door de verschillende vriendenboeken.

Je kunt naast het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Bundel alle bruiloftgasten in Mijn Trouwboekje of neem afscheid van je collega met Mijn Collegaboekje.
Nodig vrienden uit die mee willen doen aan het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboek.

Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen.

Hier vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen en de kosten van het vriendenboekje. Is iedereen klaar? Dan betaal je het totaalbedrag via iDeal en stuur je het boekje naar de drukker. Deze ligt dan binnen 5 werkdagen op jouw deurmat.

Op de speciale dag overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl