Origineel afscheidscadeau juf of meester


Met het einde van het schooljaar in zicht ben je op zoek naar een origineel afscheidskado om de juf of meester te bedanken namens de hele klas. Op Mijnvriendenboekje.nl maak je eenvoudig met alle klasgenoten een vriendenboek vol grappige, kleine of juist hele bijzondere herinneringen aan jullie schooltijd. Net als vroeger! Je kunt natuurlijk ook de juf of meester verrassen met een vriendenboek wanneer zij met pensioen of zwangerschapsverlof gaat. Dus ga snel aan de slag en een geslaagd kado is gegarandeerd!

Ook leuk: Je kunt ook namens alle leraren van school een boekje maken als afscheidskado voor jullie vertrekkende collega.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado juf meester
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje voor juf meester of klasgenoot
               maken vragen
Speciaal voor het afscheid van de leraar is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking vriendenboekje juf meester klasgenoot
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek afscheid leerkracht
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Nemen jullie afscheid van de juf? Kies dan bijvoorbeeld voor Mijn Afscheidboekje.


Bundel alle kinderen in een vriendenboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de juf of meester past. Nodig daarna alle klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje aan de juf of meester. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag bijzonder kado voor juf
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl