Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Nu ook een groepslink delen via WhatsApp

05-11-2023 - Geschreven door: Jessica
Nu ook een groepslink delen via WhatsApp

“Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?” Een welbekende vraag uit je schooltijd. Vervolgens ging het boekje van vriend naar vriendin, waar de één hem de volgende dag alweer terug gaf en de ander hem weken lang thuis liet liggen. Dat probleem hebben we bij Mijn Vriendenboekje opgelost want iedereen vult online zijn of haar pagina in, waarna er gelukkig wel een écht boek gedrukt wordt.

Tot voor kort werden de uitnodigingen enkel via e-mail verzonden, zodat iedereen zijn of haar persoonlijke link ontving om eenvoudig de pagina in te vullen. Maar steeds vaker rees de vraag op: “Kan ik niet mensen via WhatsApp uitnodigen? Want ik heb niet van iedereen een e-mailadres.” Wij nemen elke vraag serieus, en zeker als deze vaker gesteld wordt, dus we zijn het idee gaan uitwerken met onze technische man. Achter de schermen kwam er veel bij kijken, terwijl we het voor de schermen heel simpel wilden houden. En dat is gelukt! Het werkt alsvolgt:

Ontvang een link en QR-code om te delen in een groep
1. Zet deze optie aan en klik op de knop 'Uitnodiging Schrijven'
2. Je ontvangt een e-mail met de groepslink en QR-code
3. Deel de link in een groep via bijv. WhatsApp of e-mail. Liever per post? De QR-code kun je op een uitnodiging printen
4. Via de link kunnen vrienden een plekje bemachtigen in het boek
5. Nadat een vriend zich heeft aangemeld verschijnt deze in jouw overzicht. Hier kun je de volgorde aanpassen en eventueel weer vriendenpagina's verwijderen.

Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl