Over ons


Mijn vriendenboekje heeft het ouderwetse vriendenboekje in een nieuw jasje gestoken. Compleet met de leuke eigenaardigheden van vroeger en de gemakken van nu. Vol vragen die mooie verhalen naar boven halen gebundeld samen met al lang vergeten foto’s. Allemaal eenvoudig verzameld via onze website en omgezet tot een speciaal ontworpen vriendenboek.

Wij zijn Suzanne en Jessica van der Lee en hebben op 29 februari 2012 Mijn vriendenboekje in het leven geroepen. Met veel tijd en aandacht hebben we dit concept ontwikkeld, waarin eenvoud centraal staat. We willen de klant zoveel mogelijk werk uit handen nemen en toch tot een overtreffend eindresultaat komen. Hierbij houden we het hele proces in eigen hand; van het ontwerpen van de boekjes tot aan het drukken en het inbinden ervan. Zo weten we zeker dat we een goed product afleveren en kunnen we aan speciale wensen van de klant voldoen. Het inpakken en verzendklaar maken van een boek blijft leuk. Weer een vriendenboek op weg naar een gelukkige eigenaar die gaat trouwen, op wereldreis gaat, in verwachting van een baby is of iets anders moois te vieren heeft.vriendenboekje maken over ons


Het ontstaan van het idee


Op de 75e verjaardag van onze oma wilden we met de kleinkinderen een bijzonder kado geven. Al gauw kwam het idee om ‘Het grote kleinkinderenboek’ te maken. We stelden een vragenlijst samen met vragen als “Wat is het lekkerste snoepje in de snoeppot?” tot “Ik ben blij dat u mijn oma bent omdat...” en stuurden deze per e-mail naar alle kleinkinderen. De kleintjes werden geholpen door ooms en tantes en zelfs neven en nichten in het buitenland droegen graag hun steentje bij. Alle antwoorden en foto’s werden naar ons opgestuurd waarna wij het mooi opmaakten en er een boek van lieten drukken. Oma was dolblij met ‘Het grote kleinkinderenboek’ en de rest van de avond heeft de hele familie met een glimlach het boek bewonderd.

Vanaf dit moment speelde het idee dat we meer mensen gelukkig wilden maken met een vriendenboek. En wat blijkt, niet alleen onze oma, maar ook veel andere mensen, in binnen- en buitenland, hebben we inmiddels mogen verblijden met een vriendenboek!
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl