Veel gestelde vragen


Hier vind je veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan via de chat of mail ons en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.vriendenboek volwassenen kado maken


Website
Nee hoor, je zit nergens aan vast. Pas als je de bestelling plaatst en geld overmaakt via iDeal is er opdracht tot productie gegeven en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.
Zo lang je wilt! Je kunt zelf een deadline aangeven zodra je vrienden uitnodigt, zodat zij weten tot wanneer zij hun pagina kunnen voltooien. Maar ook als de deadline is verstreken kun je nog gewoon verder werken aan het boek. Houd wel rekening met 5 werkdagen levertijd.
Niks aan de hand! Met de deadline zit je nergens aan vast. Het is bedoeld als richtlijn zodat de vrienden weten hoe lang ze de tijd hebben om hun pagina in te vullen. Maar iedereen kan net zo lang aan zijn of haar pagina werken totdat jij als organisator het boek afrondt.
Ja dat kan. Als iemand zelf geen e-mailadres heeft, dan kun je hem of haar uitnodigen op het e-mailadres van iemand anders. Je kunt een e-mailadres zo vaak gebruiken als je zelf wilt.
Je kunt vrienden blijven toevoegen of verwijderen totdat je het boek afrondt. Je betaalt uiteindelijk voor het aantal vrienden die deelnemen aan het vriendenboek.

Prijs
De prijs hangt af van het aantal vrienden die je uitnodigt. Hoe meer vrienden er meedoen, hoe lager de prijs per vriend. Kijk hier voor de prijzen.
Op elk extra identiek besteld vriendenboek ontvang je 35% korting. Voor bestelling van een groot aantal extra vriendenboeken kun je met ons contact opnemen voor een kostenplaatje.
Het te betalen bedrag wordt in zijn geheel afgerekend via iDeal of Bancontact voordat het boek naar de drukker wordt gestuurd. De vrienden kunnen onderling de kosten verrekenen. Wanneer je het boekje betaalt met een buitenlandse rekening of om een andere reden niet via iDeal wilt/kunt betalen, dan kun je het bedrag overmaken via internetbankieren.
Een tasje kost €4,95. Mocht je er een los willen kopen, dan kun je contact met ons opnemen via de mail
Inhoud van het boek
Ja, je hebt de keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Zo is er voor ieder wat wils! Vervolgens wordt het boek opgemaakt in de door jou gekozen boekstijl door een van onze ontwerpers.
Je kunt kiezen uit verschillende gelegenheden met een bijbehorende vragenlijst. De vragenlijst bestaat uit 23 vragen die op deze gelegenheid gericht zijn. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.
Yes, that's possible! Ideaal voor een internationaal gezelschap. Hier staat uitgelegd hoe je een anders- of tweetalig boek maakt.
Elke vriend kan 2 foto's uploaden op zijn of haar pagina. Er kunnen ook onbeperkt fotopagina's toegevoegd worden om het boekje extra persoonlijk te maken.
Natuurlijk! Hartstikke leuk juist! Het werkt verder precies hetzelfde.
Je kunt een onbeperkt aantal vrienden uitnodigen, maar uiteindelijk passen er maximaal 130 vrienden in een boekje. Mocht je meer vrienden hebben dan kan het natuurlijk wel verspreid worden over meerdere boekjes.
Ja, als 'Beste vriend' (de organisator van het vriendenboekje) heb je het voorrecht om alvast te mogen spieken in de pagina's van de andere vrienden. In de laatste stap van je account kun je op het oogje achter de vriend klikken om zijn/haar pagina te bekijken en eventueel een aanpassing te maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld voorkomen dat er dubbele foto's in het boekje terecht komen.

Verzending
Nadat je het vriendenboekje hebben afgerond en betaald word het boekje in productie genomen. Binnen 5 werkdagen zal het pakketje met de gewone post worden bezorgd op het door jou opgegeven adres. Voor een spoedbestelling kun je contact met ons opnemen. Door drukte of verzending naar het buitenland, kan het incidenteel voorkomen dat de levertijd afwijkt.Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl