Een collegaboek als kroon op je werk!


Maak met collega's een boek vol met spraakmakende vragen, persoonlijke antwoorden, succeswensen en foto's. Online ingevuld en echt gedrukt.

Start een vriendenboek

Collega wordt verrast met zijn vriendenboek cadeau

Uniek cadeau voor afscheid collega


Vertrekt jullie collega en willen jullie hem na jaren van trouwe dienst niet met lege handen laten gaan? Maak eenvoudig met alle collega's een collegaboek. Vertel wat je van je collega hebt geleerd, wat je het liefst in het weekend doet en van welke traktatie op werk jou het water in de mond loopt. Zo leer je alle collega's pas echt goed kennen. Iedereen vult online zijn pagina in waarna er een echt boek gedrukt wordt, klaar om overhandigd te worden aan jullie gewaardeerde collega bij het afscheid. Weer eens wat anders dan een bloemetje namens het bedrijf!

Collegaboek op tafel met persoonlijke vragenlijst van het werk

Persoonlijke vragen en eigen foto's

Voorbeelden van boeken op tafel in verschillende stijlen

Keuze uit verschillende boekstijlen

Gratis cadeauverpakking en katoenen tas op tafel

Met gratis cadeauverpakking en tasje

Collega vult vriendenpagina in op mobiel zittend op een bank

Eenvoudig online invullen

Vrouw bladert door vriendenboek en ziet fotopagina

Extra inhoud met fotopagina's

Zo maak je eenvoudig een collegaboek

In enkele stappen een persoonlijk cadeau

Stap 1:

Stel jouw boek samen

Een toepasselijke vragenlijst voor een afscheid op werk staat al klaar. Deze kun je nog naar hartenlust aanpassen of zelfs in twee talen maken voor internationale collega's. Maak daarna een keuze uit een van de boekstijlen, kaften en titels.

Idee lampje en vrouw die oke doet met haar hand

Stap 2:

Collega's uitnodigen

Nodig eenvoudig collega's in binnen- en buitenland uit. Zij vullen online hun pagina in met antwoorden en twee foto's. Maak het boek extra persoonlijk met een inleiding, fotopagina's en jaaroverzichten van bijvoorbeeld het jaar van indiensttreding.

Telefoon met vriendenpagina in hand en roeptoeter

Stap 3:

Een uniek cadeau als resultaat

Iedereen klaar? Wij voegen al jullie foto's en verhalen samen tot een mooi ontwerp en verpakken het als een waar afscheidscadeau!

Pas op: Het risico is groot dat het geven van een vriendenboek als afscheidscadeau een vaste traditie wordt. Eenmaal begonnen, is het moeilijk om te stoppen. ;-)

Vriendenboek ligt open en een vrouw is blij verrast
Vriendenboek op tafel als collegaboek op afscheid werk met uitleg hoe je het zelf maakt
Vintage cameraman filmt

Deel de video en maak de andere collega's óók enthousiast!

Bekijk de video

Onze klanten doen een boekje open!

Een 9.4 uit maar liefst 2624 beoordelingen.

"Mooie site, erg leuk om kado te geven. Het boekje is uiteindelijk ook heel leuk geworden. Mijn collega was er heel blij mee. Leuk om nog eens terug te lezen tijdens haar pensioen."

"Wat een feest om dit cadeau te geven! Ik kreeg de tip van een collega om dit cadeau te geven voor het jubileum van ons bedrijf. De ontvangers waren er enorm blij mee en vonden het geweldig om te lezen."

"We hebben met alle (ex-)collega´s een afscheidsboekje gevuld met allemaal leuke herinneringen, wensen en foto´s. Het digitale systeem is super makkelijk in gebruik. Ik ga de website zeker nog eens gebruiken!"

Er zijn vele gelegenheden om een boek te maken

Laat je inspireren!

Anderen bekeken ook: