';

Zo maak je eenvoudig samen een vriendenboek

Maak met vrienden, familie of collega's een vriendenboek vol met spraakmakende vragen, persoonlijke antwoorden, verhalen en mooie foto's. Iedereen vult via de website zijn persoonlijke pagina in waarna er een echt boek van gemaakt wordt. Het resultaat; een onvergetelijk cadeau!

Zo werkt het!

In 5 simpele stappen maak je een vriendenboek

Stap 1

Stel jouw boek samen

Ter ere van welke gelegenheid maak je het boek? Stel een toepasselijke vragenlijst samen en kies de mooiste boekstijl. Internationaal gezelschap? Maak dan een anders- of tweetalig boek.

Bekijk de opties
het is heel eenvoudig om een vriendenboek te maken

Stap 2

Nodig vrienden, familie en collega's uit

Stuur de vrienden een uitnodiging per e-mail of een groepslink via bijvoorbeeld WhatsApp. Via de link kan iedereen zijn persoonlijke pagina online invullen met antwoorden en 2 foto's. Elke vriend krijgt 2 pagina's naast elkaar in het vriendenboek.

een hand houdt een mobiele telefoon vast om een vragenlijst online in te vullen

Vriendenpagina

Wat krijgen de vrienden te zien?

stappenplan voor het invullen van een vriendenboek stappenplan voor het invullen van een vriendenboek

Stap 3

Geef jouw boek meer inhoud

Elk boek opent met een persoonlijke inleiding met eigen tekst en foto. Heb je nog meer foto's die zeker niet mogen ontbreken? Voeg extra fotopagina's toe, zelf opgemaakt met foto's, teksten en stickers. Of ga terug in de tijd met een jaaroverzicht van bijvoorbeeld een geboorte- of jubileumjaar.

een jaaroverzicht van 1963 om een vriendenboek nog meer inhoud te geven

Stap 4

Alles in één oogopslag overzichtelijk

Als organisator heb je een duidelijk overzicht van de status van de vrienden. Kijk alvast wat iedereen heeft ingevuld of stuur eenvoudig een herinnering naar een lakse vriend. Ook het kostenplaatje is hier te vinden.

een nostalgische computer om online eenvoudig een vriendenboek te maken

Stap 5

Een uniek cadeau

Iedereen klaar? Wij voegen al jullie prachtige foto's en verhalen samen tot een mooi ontwerp en verpakken het als een waar cadeau. Binnen 5 werkdagen valt het boek op jouw deurmat, klaar om overhandigd te worden aan de gelukkige eigenaar!

Nazorg: Achteraf kun je iedereen die heeft meegewerkt een betaalverzoek of een bedankje sturen.

Een vriendenboek om cadeau te geven, de ontvanger is heel blij en verrast

Anderen bekeken ook: