Persoonlijk afscheidscadeau emigratie


Gaat een vriend, vriendin, broer of zus emigreren naar het buitenland en ben je op zoek naar een persoonlijk afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met vrienden en familie een vriendenboek samenstellen om mee te geven op de grote reis. Geen moeilijke afscheidsbrief maar een boek vol mooie herinneringen, verhalen en foto's. Zo’n kado past in iedere koffer en op deze manier is iedereen toch nog een beetje in de buurt. Ga snel aan de slag en verras de emigrant tijdens het uitzwaaien bij vertrek met een origineel afscheidskado!

Ook leuk: Ben je bang dat de reiziger onze heerlijke oer-Hollandse gerechten zal vergeten? Dan is een kookboek maken via Mijnreceptenboekje.nl ook een smakelijke kadotip!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor emigratie
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje afscheidskado emigratie
Speciaal voor de gelegenheid Op reis is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

persoonlijk groepskado emigreren
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

origineel kado voor emigreren buitenland
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Voor deze gelegenheid kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Mijn Reisboekje of Mijn Anti-heimweeboekje.


Bundel vrienden en familie in een boek!

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de emigrant past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op bij het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje aan de avonturier. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje buitenland emigratie persoonlijk kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl