Origineel cadeau van de hele klas


“Wil je in mijn vriendenboek schrijven?” Iedereen heeft de vraag op school wel eens gehoord. Op Mijnvriendenboekje.nl maak je op een eenvoudige manier met de hele klas een vriendenboek om kado te geven voor het afscheid van de juf of meester, een klasgenoot die de school helaas moet verlaten of voor je zoon of dochter die geslaagd is. Het vriendenboek hoeft niet meer met iedereen mee naar huis, maar iedere vriend krijgt per e-mail een uitnodiging om een persoonlijke vragenlijst in te vullen en 2 leuke foto’s te uploaden waarna er een echt boekje gedrukt wordt. Dus ga snel aan de slag en een geslaagd kado is gegarandeerd!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado juf meester
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje voor juf meester of klasgenoot
               maken vragen
Speciaal voor de gelegenheid School is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking vriendenboekje juf meester klasgenoot
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek afscheid leerkracht
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Nemen jullie afscheid van de juf, meester of klasgenoot? Kies dan bijvoorbeeld voor Mijn Afscheidboekje.


Bundel alle kinderen in een vriendenboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de juf, meester of klasgenoot past. Nodig daarna alle klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag bijzonder kado voor juf
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl