Persoonlijk huwelijkscadeau voor een trouwerij


Gaat een vriendin, broer of zus binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle bruiloftsgasten een trouwboekje samenstellen om het kersverse bruidspaar te verrassen op hun trouwdag. Een boek vol lieve berichten, foto’s en mooie herinneringen. Met zo’n huwelijkscadeau doe je alle peper en zout stelletjes en andere trouwcadeaus teniet op de bruiloft! Het meest originele gastenboek voor een huwelijk.

Ook leuk: Geef het vriendenboekje cadeau, samen met alle vrienden of vriendinnen die aanwezig waren op de vrijgezellendag. Zo kan de aanstaande bruid of bruidegom nog vaak terug denken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest.trouwerij bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen trouwerij boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Trouwerij is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking trouwen vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Bundel alle daggasten in Mijn Trouwboekje of vier een zilveren huwelijk met Mijn Jubileumboekje.


Een origineel gastenboek voor een huwelijk

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het bruidspaar past. Nodig daarna de alle gasten uit die aanwezig zullen zijn op de trouwdag. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de trouwerij overhandigen jullie het vriendenboekje; een persoonlijk kado én een origineel gastenboek voor de bruiloft!vriendenboekje bruidspaar invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl