Origineel cadeau voor een verjaardag


Heb je binnenkort een verjaardag en wil je met een echt origineel cadeau verschijnen? Dan is een vriendenboek hét kado voor mannen of vrouwen die alles al hebben! Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met je vriendengroep of familie een boek samenstellen vol lieve berichten, foto’s en herinneringen van de afgelopen jaren. Alle vrienden en vriendinnen vullen online hun persoonlijke pagina in waarna er een echt boek van gemaakt wordt. Het resultaat; een onvergetelijk en persoonlijk groepskado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.verjaardag vriendenboekje
               maken vragen
Speciaal voor de gelegenheid Verjaardag is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek in nieuws
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je vrienden en familie

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de verjaardag van je vriend of vriendin overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl